Kurser/Föreläsningar

Kvällskurs i mjölksyrning

 Under kvällen får du lära dig grunderna i att mjölksyra dina egna grönsaker. Vi börjar kursen med att äta en vegetarisk rätt, samtidigt har vi en teoretisk föreläsning. Resten av kvällen arbetar vi praktiskt med att mjölksyra grönsaker.

I priset ingår:
Grönsaker
Burk på 1.8 liter
Vegetarisk mat
Informationshäfte

Pris: 850 kronor

I och med det smittläge som är i samhället idag väntar vi med kursdatum till sommaren, kika gärna in då för att anmäla dig/er.

vill ni ha kvällskurs på något speciellt datum hör av er så ser vi vad vi kan göra

För att kursen ska bli av krävs det att minst fyra personer är anmälda, maxantal per kurs är åtta personer. Informationsmail skickas ut när minsta antal personer är anmälda, eller några dagar innan kursstart. Anmälan måste göras senast en vecka innan önskat kurstillfälle. Anmälan är bindande. 

grontlevande@gmail.com

Dagskurs i fermentering

Under en heldag får du lära dig grunderna till att mjölksyra egna grönsaker, starta och tillverka mjölk- och vattenkefir och surdeg.

Vi börjar dagen 10.00 med fika och teoretisk föreläsning.
Klockan 11.00 är det dags för kefirtillverkning, då startar vi även vår surdeg. Vid 13.00 äter vi en lunch tillsammans och har fri tid att diskutera.
13.30 fortsätter vi sedan dagen med att mjölksyra grönsaker. 16.00 avslutar vi dagen.

I priset ingår:
Aktiva vatten- och mjölkkefirgryn
Din egenstartade surdeg
Grönsaker
Burk på 1.8 liter
Fika (surdegsbröd & te/kaffe)
Vegetarisk lunch
Informationshäfte.

Pris: 1500 kr/person

I och med det smittläge som är i samhället idag väntar vi med kursdatum till sommaren, kika gärna in då för att anmäla dig/er.

vi kommer fylla på med mer kurser framöver och vill ni ha dagskurs på något annat datum hör av er så ser vi vad vi kan göra

För att kursen ska bli av krävs det att minst tre personer är anmälda, maxantal per kurs är åtta personer. Informationsmail skickas ut när minsta antal personer är anmälda, eller några dagar innan kursdatum. Anmälan måste göras senast en vecka innan önskat kurstillfälle. Anmälan är bindande.

Kurs eller Föreläsning på annan plats.

Finns det intresse av kurser eller föreläsningar på annan plats eller i en annan stad går det att fixa.
För att jag ska kunna hålla en kurs på annan plats behövs det att man fixar med en lokal och med kursdeltagare som vill vara med.

Kurskostnad:
Dagskurs: 20.000 kr.
Kvällskurs: 12.000 kr (max 15 mil från Västerås)

Tveka inte att höra av er, jag föreläser och håller kurser för företag, grupper, och människor i största allmänhet.

Är ni en grupp kompisar, kollegor eller liknande som vill gå någon av kurserna här på plats men inte kan de datum som står här,
kontakta oss så hittar vi ett datum som funkar.